In Finnish
14.11.2023

Nina Ehrnrooth började som Senior Advisor på Reputation and Trust Analytics

 

EM Nina Ehrnrooth började som Senior Advisor på Reputation and Trust Analytics den 1 november 2023. Nina har jobbat länge som verkställande direktör på Partioaitta, och hon stärker Reputation and Trust Analytics kompetens i utvecklingen av hållbar affärsverksamhet och stöder bolagets tillväxt i Sverige.

Reputation and Trust Analytics team av sakkunniga fick förstärkning när Nina Ehrnrooth kom med för att hjälpa våra kunder och stödja vår erövring av den svenska marknaden. Innan hon kom till Reputation and Trust Analytics arbetade den meriterade skidåkaren Nina som verkställande direktör på Partioaitta 2009–2023.

EM Nina som utexaminerats från Hanken Svenska handelshögskolan har i sitt arbetespecialiserat sig på utveckling av hållbar affärsverksamhet. Nina har lång erfarenhet av att bygga ett varumärke med tanken att hållbarhet är en strategisk del av all verksamhet.

”Att göra gott för samhället, människan och naturen måste vara kärnan i affärsverksamheten. Avkastningen måste komma från att vi gör gott. När företaget sköter sitt ansvar producerar det också vinst för sina aktieägare”, konstaterar Nina.

Reputation and Trust Analytics är ett internationaliserande företag som är specialiserat på strategisk undersökning av anseendet och vars uppgift är att hjälpa organisationer att förbättra förtroendet och förutsättningarna för verksamheten. Bolagets mest kända produkt är undersökningskonceptet Reputation&Trust som baserar sig på förstklassig dataanalys och utnyttjas i stor omfattning av ledningsgrupper.

”Data behövs för att få affärsverksamheten på rätt spår. Reputation and Trust Analytics undersökningar och modeller handlar om ledning genom information. Utöver hårddata och den internationaliserande affärsverksamheten blev jag intresserad av Reputation and Trust Analytics eftersom bolagets utvecklingschef Riku Ruokolahti och verkställande direktör Harri Leinikka gjorde ett intryck på mig som människor.”

”Det är en ära att få med Nina i Reputation and Trust Analytics familj. Som långvarig verkställande direktör för Partioaitta har Nina mycket att ge både vår arbetsgemenskap och våra kunder. Jag värderar Ninas internationella nätverk och hennes vilja att hjälpa vårt bolag att växa även i Sverige mycket högt”, säger Reputation and Trust Analytics verkställande direktör Harri Leinikka.

 

Mer information:

Nina Ehrnrooth, Senior Advisor, Reputation and Trust Analytics
nina.ehrnrooth@reputationandtrust.com

Harri Leinikka, verkställande direktör, Reputation and Trust Analytics
tfn 040 505 5001
harri.leinikka@reputationandtrust.com

 

Fotograf: Vesa Koivunen